It's not just the cars, It's the people


Abu Dhabi

Dit is geen BPF event

Once in a lifetime experience!!!

We nemen u vanaf donderdagavond 22 januari tot maandagmiddag 26 januari mee naar ABU DHABI voor een spectaculair AUTOMOTIVE EVENT.

Abu Dhabi is het grootste land van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en heeft de meeste variatie te bieden. In Abu Dhabi stad vindt u een keur aan interessante moderne bouwwerken, maar het heeft in tegenstelling tot Dubai wél een interessant, oud centrum. Bovenal is er echter op automotive gebied een keur aan mogelijkheden.

Vrijdagochtend 23 januari checken we in bij het YAS Viceroy Hotel. Een automotive hotel bij uitstek want gesitueerd op, over en aan het wereldberoemde Formule 1 Circuit van Abu Dhabi. Waar in het hotel u zich ook bevindt, het is indrukwekkend all over the place, de panorama's zijn overal fantastisch en het bouwwerk is op zijn zachtst gezegd imposant te noemen. 

Na een overvloedig ontbijt waarbij u uitkijkt over het circuit bezoeken we natúúrlijk 's werelds eerste Ferrari themapark en de grootste overdekte attractie in zijn soort. Het is een absolute must-see voor de auto liefhebber met meer dan 20 attracties en bezienswaardigheden, waaronder de snelste achtbaan ter wereld. Voor wie van snelheid houdt: in de Formula Rossa wordt u in 4 sec van 0 naar 240 km/uur gelanceerd!!!

In het Ristorante Cavallino bieden we u 's middags een overheerlijke, Italiaans georiënteerde lunch aan. Daarna kunt u de rest van de dag en avond invullen naar eigen goesting. Wilt u nog langer in het park blijven? Wilt u heerlijk genieten van het zonnetje aan één van de twee zwembaden die het hotel u biedt? Wilt u een bezoek brengen aan het oude centrum, uitgebreid winkelen in de Shoppingmall, de imposante moskee bezichtigen of een balletje slaan op één van de vele golfcourses? Wilt u in het hotel eten of juist het nachtleven van Abu-Dhabi verkennen? Alles kan, alles mag, er zijn mogelijkheden te over. U bepaalt de invulling zelf. Er is maar één regel: zorg dat u de volgende dag fit bent voor de circuit belevenis van uw leven!

Zaterdag 24 januari staat er namelijk een spectaculair dagvullend circuit-programma gepland. De adrenaline zal vandaag door uw aderen gepompt worden als nooit tevoren. U beleeft de ultieme driving-experience in zowel een Formula YAS 3000, een Aston Martin GT4 en een Renault Clio. Voor de competitief ingestelde deelnemers hebben we een heuse Pit Stop Challenge en een thrilling drag-race in een Chevrolet Camaro SS ingelast. Vanzelfsprekend wordt u gedurende het hele event voorzien van koude drankjes, een light warm en koud buffet en koffie-breaks. Kortom: het hoogtepunt van de reis en een once in a life-time experience waarvan u thuis op elk gewenst moment nog kunt nagenieten d.m.v. een experience-video voor elke deelnemer.

In het hotel heeft u de gelegenheid om u op te frissen voor het avondeten. Er is voor u een overheerlijk diner geregeld waar alle indrukken van de dag ruimschoots de revue zullen passeren.

Zondag 25 januari is tot de vooravond een vrij te besteden dag. Wellicht wilt u een bezoek brengen aan Dubai of wilt u zich laten verwennen met een overheerlijke Spa-treatment in de Welness van het hotel? Of misschien is het tijd voor een work-out in de fitness-ruimte? Later in de middag staan in ieder geval de 4x4 jeeps voor u klaar om door de woestijn te crossen. Het programma van de avond zal zo'n vier uur duren en bevat onder meer een ritje zandhappen op een quad, een overheerlijke BBQ met buikdans-act, de mogelijkheid tot sandboarden en voor het ware Oosterse gevoel een ritje op een kameel. 

Daarna ligt de avond voor u open tot de volgende ochtend. Dan vertrekken we helaas alweer huiswaarts. We zijn er echter zeker van dat de belevenissen van de voorgaande dagen een onuitwisbare indruk hebben gemaakt waar u de rest van uw leven van kunt blijven nagenieten!  

Samengevat:

  • Heen- en terugvlucht met Etihad Airways
  • Verblijf incl. vervroegde incheck in het YAS Viceroy Hotel
  • 4x Uitgebreid ontbijt
  • Entree inclusief lunch in Ferrari World
  • Ultieme driving-experience op het YAS Marine Circuit incl. lunch en drankjes
  • Diner
  • Woenstijn-safari met 4x4, quad-rijden, buikdansact en BBQ 

Het bovengenoemde programma (eventuele onvoorziene wijzigingen zullen altijd gelijkwaardig zijn) bieden wij u aan voor EUR 2.450,= onder voorbehoud van voldoende deelname. Als er partners zijn die op de circuitdag niet zelf willen rijden, neemt u dan contact op. In overleg zoeken we naar een alternatief of kunt u als toeschouwer tegen reductie van EUR 750,= de dag kunt bijwonen.

Om doorgang van de reis te kunnen garanderen hebben we een minimaal aantal deelnemers nodig. Tot 11 december hebben wij de prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets en hotelkamers gegarandeerd gekregen. Het is daarom noodzakelijk ons te verzekeren van uw deelname door overboeking van de kosten vóór 10 december 2014 o.v.v. de namen van de deelnemers waar u voor betaalt. Deelname is slechts verzekerd door tijdige overboeking op IBAN LU72 0019 1300 220 8000 t.n.v. E.B. Trading in Luxemburg, BIC-code BCEELULL. 

TEASER VIDEO:

http://youtu.be/cxfovd5DwNE 

Willems Dirk
Dream Car Media
Automotive Events & Media
------------------------------------------------------------------------------------------
Email: dirk@dream-car.tv
Web: www.dream-car.tv
------------------------------------------------------------------------------------------