It's not just the cars, It's the people


Stairway to heaven

Wanneer: zondag 7 juli 2019
Waar: Haspengouw

Uw contactpersoon voor dit event is: BACK, Luc en zijn/haar e-mailadres is: luc.back@belgianporschefriends.eu

De eerste zondag van juli, net voor iedereen met verlof vertrekt, staat er nog een mooie rit op de kalender van Belgian Porsche Friends.  Ariane en Luc Stevens, reeds enkele jaren lid van onze club, hebben een leuke rit uitgestippeld die vertrekt vanuit hun houtverwerkingsbedrijf in St-Truiden. 

Stevens Houttechniek is de plaats van afspraak.  Luc en Ariane verwachten ons om 9 u. voor een uitgebreide brunch ter plaatse.  Zij zetten tevens de deuren van hun bedrijf open zodat we met z’n allen kunnen zien hoe de productie van trappen en deuren tot stand komt.  De eigenlijke rit start omstreeks 10.30 u.  

De totale afstand van de rally bedraagt ongeveer 280 km.  Tijdens de eerste etappe passeren we onder meer Engis, Ouffet, Durbuy en Havelange.  Het is haast overbodig om te vermelden dat we onderweg van mooie vergezichten kunnen genieten. 

Aangezien we deze rally beginnen met een uitgebreide brunch, voorzien we voor de lunch enkel een broodje en een drankje.  Het roadbook gaat u enkele suggesties van mogelijke stopplaatsen geven, maar niets verhindert u om zelf onderweg een mooi plekje uit te zoeken. 

Na de middag keren we via Erezee, Hamoir, Nandrin, Amay en Faimes terug naar de Haspengouwstreek.  Eindpunt van de rally is het vliegveld van Sint Truiden - Brustem. 

Daar zal, rond 17 u., de onschuldige hand van Ariane 2 “vluchten met een stuntpiloot” verloten. 

Om onmiddellijk te consumeren en van de grond te gaan… ! 

Na het aanschouwen van het betere stuntwerk bieden wij u optioneel een etentje in de Droneport aan waar u gezellig met de andere BPF-leden over deze ongetwijfeld onvergetelijke dag kan napraten.  Het diner is voorzien om 18 u. en bestaat uit een 3-gangen keuzemenu.  De kostprijs bedraagt 45 € per persoon (exclusief dranken) en optioneel 12,5€/pp extra voor water en 2 glazen wijn.  Bij uw inschrijving dient u aan te geven of u al dan niet voor het diner opteert. 

Dankzij de medewerking van Stevens Houttechniek kan Belgium Porsche Friends u deze rally voor de som van 80 € per persoon aanbieden. 

Snel inschrijven is wederom de boodschap, een leuke sfeer en goed weer zijn verzekerd!  

Inschrijvingsprocedure:

 • U vult het inschrijvingsformulier online in. 
 • Wij bevestigen ontvangst van uw inschrijvingsformulier, reserveren uw plaats en vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van BPF. 
 • Na ontvangst van het voorschot krijgt u een melding dat uw deelname bevestigd is. Na ontvangst van de totale som krijgt u de bevestiging dat uw deelname volledig in orde is. 
 • Indien het voorschot of de betaling niet binnen de 8 dagen werkdagen wordt ontvangen, krijgt u een bericht dat uw reservatie of inschrijving wordt geannuleerd. Gelieve er rekening mee te houden dat een banktransfer tot 2 werkdagen kan duren! 
 • Niet-leden betalen een toeslag van 75 EUR per wagen. Deze som wordt terugbetaald binnen de maand na datum van het deelgenomen evenement indien men lid wordt. 
 • Door uw inschrijving bevestigt u dat de piloot en de copiloot het document “Afstand van verhaal” voor de start van het event gaan ondertekenen en aan de organisatie gaan overhandigen.
 • Door uw inschrijving aanvaardt u de annuleringsvoorwaarden van BPF.

Annuleringsvoorwaarden:

 • Indien BPF bij annulering dient in te staan voor een vervanger, wordt er steeds 30% van de volledige deelnameprijs als administratie kost weerhouden, met een minimum van 50 EUR. 
 • De mogelijke annuleringskosten en wijzigingskosten die door derden worden aangerekend zijn ten laste van de deelnemer die annuleert.
 • Het opgeven van een reden tot annulering leidt niet tot kwijting van deze vergoeding.
 • Ingeval een evenement van BPF niet kan door gaan en dit wegens omstandigheden buiten de wil van BPF, kan geen enkele compensatie van BPF worden geëist, en dit noch voor directe schade, noch voor enige winstderving of andere indirecte schade.
 • Indien u zelf voor een vervanger zorgt, breng u BPF daarvan op de hoogte en draagt u ook de wijzigingskosten. Deze vervanging moet door BPF uitdrukkelijk goedgekeurd worden.

Inschrijvingen zijn afgesloten

Nuttige links ...


   Drone Port

Gesponsord door