It's not just the cars, It's the people


Zeelandrally 2019

Wanneer: zondag 24 maart 2019
Waar: Zeeland

Uw contactpersoon voor dit event is: DOMS, Tom en zijn/haar e-mailadres is: tom@belgianporschefriends.eu

De voorlaatste zondag van maart organiseert Belgian Porsche Friends haar eerste toeristische rondrit van 2019.  Een ideaal moment om onze Porsches na de winterstop van onder het stof te halen.

Plaats van vertrek is Antwerpen, waar we bij Cada Batterijen door BPF-lid Johnny Van Stappen en zijn vrouw Leonarda hartelijk ontvangen worden.

Na het nuttigen van een heerlijk ontbijt is het tijd om de motoren van onze Porsches te starten en de eerste etappe aan te vatten.  Deze leidt ons doorheen de grootste economische cluster van het land, nl. de Antwerpse haven.

Na het passeren van ontelbare magazijnen, gigantische containerterminals en indrukwekkende chemische fabrieken is het tijd om de rust op te zoeken.  Deze vinden we zodra we de landgrens met Nederland overschreden hebben.

De natuur die we langs de oevers van de Wester- en Oosterschelde terugvinden staat in schril contrast met het industriële karakter van de Antwerpse haven.

Een uitdagend en bochtig parcours leidt ons via Zuid-Beveland, Tholen en Goeree-Overflakkee Gravenpolder naar Willemstad.

Willemstad is één van de twee vestingsteden in de gemeente Moerdijk en is gelegen daar waar het Volkerak en het Hollandsch Diep elkaar ontmoeten.

Het cultuurhistorische karakter van de vestingstad en de mooie uitzichten maken een bezoekje meer dan waard.

Lunchen doen we in Restaurant Vista, een modern restaurant met een prachtig uitzicht en een voortreffelijke keuken die door Michelin met een ster beloond is. 

Een uniek kader voor een hoogstaande maaltijd.

Na de lunch vervolgen we onze weg doorheen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duivenland.  Via de indrukwekkende stormvloedkering zetten we koers naar Noord-Beveland en Walcheren.    

Eindpunt van deze rally is Dijkpaviljoen De Westkaap, gelegen op het westelijkste punt van het mooie eiland Walcheren, op de imponerende Westkappelse Zeedijk, met de Noordzee op slechts enkele meters afstand.

Dit wordt ongetwijfeld een bijzondere rally: ontbijt bij een BPF-lid dat zo vriendelijk is om de deuren van zijn zaak voor ons te openen, een gevarieerd parcours van ongeveer 250 km en een lunch in een sterrenrestaurant…waarop nog wachten om in te schrijven?

Dankzij de gulle tussenkomst van Batterijen Cada kan Belgium Porsche Friends u deze rally voor de luttele som van 85 € per persoon aanbieden.

Snel inschrijven is de boodschap want er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar!

Inschrijvingsprocedure:

 • U vult het inschrijvingsformulier online in. 
 • Wij bevestigen ontvangst van uw inschrijvingsformulier, reserveren uw plaats en vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van BPF. 
 • Na ontvangst van het voorschot krijgt u een melding dat uw deelname bevestigd is. Na ontvangst van de totale som krijgt u de bevestiging dat uw deelname volledig in orde is. 
 • Indien het voorschot of de betaling niet binnen de 8 dagen werkdagen wordt ontvangen, krijgt u een bericht dat uw reservatie of inschrijving wordt geannuleerd. Gelieve er rekening mee te houden dat een banktransfer tot 2 werkdagen kan duren! 
 • Niet-leden betalen een toeslag van 75 EUR per wagen. Deze som wordt terugbetaald binnen de maand na datum van het deelgenomen evenement indien men lid wordt. 
 • Door uw inschrijving bevestigt u dat de piloot en de copiloot het document “Afstand van verhaal” voor de start van het event gaan ondertekenen en aan de organisatie gaan overhandigen.
 • Door uw inschrijving aanvaardt u de annuleringsvoorwaarden van BPF.

Annuleringsvoorwaarden:

 • Indien BPF bij annulering dient in te staan voor een vervanger, wordt er steeds 30% van de volledige deelnameprijs als administratie kost weerhouden, met een minimum van 50 EUR. 
 • De mogelijke annuleringskosten en wijzigingskosten die door derden worden aangerekend zijn ten laste van de deelnemer die annuleert.
 • Het opgeven van een reden tot annulering leidt niet tot kwijting van deze vergoeding.
 • Ingeval een evenement van BPF niet kan door gaan en dit wegens omstandigheden buiten de wil van BPF, kan geen enkele compensatie van BPF worden geëist, en dit noch voor directe schade, noch voor enige winstderving of andere indirecte schade.
 • Indien u zelf voor een vervanger zorgt, breng u BPF daarvan op de hoogte en draagt u ook de wijzigingskosten. Deze vervanging moet door BPF uitdrukkelijk goedgekeurd worden.

Inschrijvingen zijn afgesloten

Nuttige links ...Gesponsord door


CADA Batterijen