It's not just the cars, It's the people


Rally Clémentine

Wanneer: zondag 23 juni 2019
Waar: Op enkele km van Namen (Ronchinne)

Beste Porsche-liefhebber, 

Onze events kennen veel succes en zijn meestal snel volzet. Het bestuur van Belgian Porsche Friends heeft daarom besloten een extra rit op de kalender te zetten.

We nodigen jullie op zondag 23 juni dan ook van harte uit om te komen genieten van de leukste stuurmanswegen die ons land te bieden heeft. We rijden door de streek van Namen. Op het menu staan rijplezier, het aaneenrijden van bochten, mooie vergezichten en een uitstekende lunch.  Let op, de groep is beperkt tot 22 wagens. 

Starten doen we met een stijlvol ontbijt. Vanaf 8u30 verwachten we u in het statige Château de la Poste te Ronchinne voor een lekker ontbijtbuffet.

Ten laatste om 9u45 vangen we aan met de rally. Vele kilometers en talloze bochten later, schuiven we aan in een sfeervol Italiaans restaurant. Als het weer het toelaat buiten op het mooie terras.

In 2015 werd restaurant Lucana uitgeroepen tot het beste Italiaans restaurant van het jaar door Gault en Millau. In 2019 bekroonde Michelin chef Gianni met een Bib Gourmand. Gault en Millau gaf niet minder dan 15/20 en drie Koksmutsen aan de chef voor zijn creatieve en innoverende keuken.

In de namiddag trekken we opnieuw richting Namen om de streek verder te verkennen. We eindigen de dag in schoonheid waar alles begonnen is. Rond 17u00 verzamelen we opnieuw in Chateau de la Poste om op de vriendschap te klinken met bubbels uit eigen streek.

Het programma van deze ganse dag wordt u aangeboden aan 120 € p.p.. Het ontbijtbuffet, de lunch met bijhorend drankenpakket, het roadbook en de afsluitende drink zijn in de prijs inbegrepen.

Snel inschrijven is de boodschap want er zijn slechts 22 plaatsen beschikbaar!

Met sportieve groeten,

Het BPF-team 

Inschrijvingsprocedure:

 • U vult het inschrijvingsformulier online in. 
 • Wij bevestigen ontvangst van uw inschrijvingsformulier, reserveren uw plaats en vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van BPF. 
 • Na ontvangst van het voorschot krijgt u een melding dat uw deelname bevestigd is. Na ontvangst van de totale som krijgt u de bevestiging dat uw deelname volledig in orde is. 
 • Indien het voorschot of de betaling niet binnen de 8 dagen werkdagen wordt ontvangen, krijgt u een bericht dat uw reservatie of inschrijving wordt geannuleerd. Gelieve er rekening mee te houden dat een banktransfer tot 2 werkdagen kan duren! 
 • Niet-leden betalen een toeslag van 75 EUR per wagen. Deze som wordt terugbetaald binnen de maand na datum van het deelgenomen evenement indien men lid wordt. 
 • Door uw inschrijving bevestigt u dat de piloot en de copiloot het document “Afstand van verhaal” voor de start van het event gaan ondertekenen en aan de organisatie gaan overhandigen.
 • Door uw inschrijving aanvaardt u de annuleringsvoorwaarden van BPF.

Annuleringsvoorwaarden:

 • Indien BPF bij annulering dient in te staan voor een vervanger, wordt er steeds 30% van de volledige deelnameprijs als administratie kost weerhouden, met een minimum van 50 EUR. 
 • De mogelijke annuleringskosten en wijzigingskosten die door derden worden aangerekend zijn ten laste van de deelnemer die annuleert.
 • Het opgeven van een reden tot annulering leidt niet tot kwijting van deze vergoeding.
 • Ingeval een evenement van BPF niet kan door gaan en dit wegens omstandigheden buiten de wil van BPF, kan geen enkele compensatie van BPF worden geëist, en dit noch voor directe schade, noch voor enige winstderving of andere indirecte schade.
 • Indien u zelf voor een vervanger zorgt, breng u BPF daarvan op de hoogte en draagt u ook de wijzigingskosten. Deze vervanging moet door BPF uitdrukkelijk goedgekeurd worden.

Inschrijvingen zijn afgesloten

Nuttige links ...