It's not just the cars, It's the people


Eifel en Vulkanstrasse

Wanneer: Van vrijdag 11 oktober 2019 t.e.m. maandag 14 oktober 2019
Waar: Königswinter - Eifel - Vulkanstrasse

Uw contactpersoon voor dit event is: BACK, Luc en zijn/haar e-mailadres is: luc.back@belgianporschefriends.eu

 Beste Porscheliefhebbers,

Om het BPF-rally seizoen 2019 af te sluiten hebben we besloten nog een buitenlandse, meerdaagse rally, van vrijdag 11 oktober tot maandag 14 oktober, aan te bieden in het Eifelgebergte.

Wij verwachten jullie vrijdagavond in Königswinter, aan de oevers van de Rijn, in het letterlijk en figuurlijke statige “Steigenberger Grandhotel Petersberg”. Dit grootse 5-sterrenhotel ligt op de Petersberg en biedt een prachtig uitzicht over het Zevengebergte en de Rijn. In 1892 werd dit hotel,  een van de belangrijkste hotels in de Duitse geschiedenis, geopend. Talrijke staatsgasten overnachtten in één van de 88 kamers of 11 suites van het Grandhotel en er werden vele verdragen ondertekend. Het hotel, dat op een steenworp afstand ligt van de voormalige hoofdstad Bonn, was namelijk het gastenverblijf van de Bondsrepubliek. Bovendien zijn veel Duitse prominenten, waaronder de Formule 1-legende Michael Schumacher, hier getrouwd.

Van hieruit maken we op zaterdag en zondag een rondrit van telkens ongeveer 300km in het Eifelgebergte en de Vulkanstrasse. De rit van maandag staat nog in de steigers...

Waar je ook rijdt in de Eifel, je kan als Porschist je hart ophalen. Bochtige wegen, haarspeldbochten, bergachtige wegen en spanning op iedere meter asfalt; autorijden op zijn best. Maar let ook op de schoonheid rondom je: het kan zo ineens zijn dat je langs een romantische burcht of een mysterieus meer rijdt!

Voor de echte diehard-Porschisten heeft de Eifel nog een speciale verrassing. Dit is namelijk het gebied waar de Nürburgring gevestigd is. De Nürburgring is een racecircuit dat al sinds 1927 in gebruik is. De Nürburgring is wereldbekend en een grote (toeristische) trekpleister voor de Eifel. Het parcours wordt regelmatig bereden door coureurs in auto’s en motoren. Als echte autoliefhebber moet je hier beslist een kijkje nemen. 

Kortom, de Eifel heeft veel te bieden voor de Porsche liefhebber, prachtige wegen voor mooie en spectaculaire ritten, rust, natuur en racegeschiedenis!

Afspraak vrijdagavond 11 oktober  in Grandhotel Petersberg voor een verwelkomingsdrink en een heerlijk diner. (afstand Brussel – Petersberg +/- 250km)

Beste mensen, dit is een uitgelezen kans om samen dit prachtig avontuur te beleven en zoals we door ervaring weten, is de sfeer bij BPF altijd TOP!!!

U heeft het ongetwijfeld al gemerkt: Belgian Porsche Friends heeft voor u een goed gevuld, mooi en uiterst gevarieerd programma uitgewerkt waarbij alle hoogtepunten van de Eifel aan bod komen.  

Het ganse programma kunnen wij u voor 2.250€ per koppel aanbieden.  In deze prijs is quasi alles inbegrepen:

 • 3 overnachtingen in Grandhotel Petersberg ***** op basis van B&B
 • 3 diners in het hotel met bijhorend drankarrangement
 • lunches (inclusief drank) op verschillende locaties
 • Tripy roadbook
 • 100% (rij)plezier

Snel inschrijven is wederom de boodschap.  Belgian Porsche Friends heeft een optie op 20 kamers genomen en wij verwachten dat deze redelijk vlot de deur uitgaan.  

Hopelijk mogen wij ook u in dit uniek stukje Duitsland ontvangen.  Wij kijken er alvast naar uit.

Het ganse BPF-team.  

 

 

Inschrijvingsprocedure:
 • U vult het inschrijvingsformulier online in. 
 • Wij bevestigen ontvangst van uw inschrijvingsformulier, reserveren uw plaats en vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van BPF. 
 • Na ontvangst van het voorschot krijgt u een melding dat uw deelname bevestigd is. Na ontvangst van de totale som krijgt u de bevestiging dat uw deelname volledig in orde is. 
 • Indien het voorschot of de betaling niet binnen de 8 dagen werkdagen wordt ontvangen, krijgt u een bericht dat uw reservatie of inschrijving wordt geannuleerd. Gelieve er rekening mee te houden dat een banktransfer tot 2 werkdagen kan duren! 
 • Niet-leden betalen een toeslag van 200 EUR per wagen. Deze som wordt terugbetaald binnen de maand na datum van het deelgenomen evenement indien men lid wordt. 
 • Door uw inschrijving bevestigt u dat de piloot en de copiloot het document “Afstand van verhaal” voor de start van het event gaan ondertekenen en aan de organisatie gaan overhandigen. 
 • Door uw inschrijving aanvaardt u de annuleringsvoorwaarden van BPF. 

Annuleringsvoorwaarden:
 • Indien BPF bij annulering dient in te staan voor een vervanger, wordt er steeds 30% van de volledige deelnameprijs als administratie kost weerhouden, met een minimum van 50 EUR. 
 • De mogelijke annuleringskosten en wijzigingskosten die door derden worden aangerekend zijn ten laste van de deelnemer die annuleert. 
 • Het opgeven van een reden tot annulering leidt niet tot kwijting van deze vergoeding. 
 • Ingeval een evenement van BPF niet kan door gaan en dit wegens omstandigheden buiten de wil van BPF, kan geen enkele compensatie van BPF worden geëist, en dit noch voor directe schade, noch voor enige winstderving of andere indirecte schade. 
 • Indien u zelf voor een vervanger zorgt, breng u BPF daarvan op de hoogte en draagt u ook de wijzigingskosten. Deze vervanging moet door BPF uitdrukkelijk goedgekeurd worden.  

 

 

 

 

 

 

Inschrijvingen zijn afgesloten