It's not just the cars, It's the people


BPF-Track-Day

Wanneer: maandag 14 oktober 2019
Waar: Beuvardes (FR) (dicht bij Reims)

Uw contactpersoon voor dit event is: LIENARD, Philippe en zijn/haar e-mailadres is: philippe.lienard@belgianporschefriends.eu

Dit jaar opnieuw willen we de circuitrijders onder jullie graag uitnodigen voor een nieuwe sessie te Ecuyers.

Op maandag 14 oktober 2019 trekken we opnieuw samen met Eric Snel (SPEED 141) naar het circuit van Ecuyers te Beuvardes.  Met een lengte van 3500 meter, maar liefst 17 bochten en een natuurlijk hoogteverschil van 3% is dit een zeer technisch en uitdagend circuit. 

Het is uitermate geschikt om het circuitrijden onder de knie te krijgen of om uw rijkunsten verder te verfijnen. 
 
Circuit des Ecuyers heeft alles: van korte technische stukken tot zeer snelle doordraaiers en hoogteverschillen.  Daarnaast behoort dit circuit tot één van de veiligste in Europa.  De piste heeft lange uitloopstroken en wordt volledig door gras omgeven.  Er zijn geen vangrails aanwezig!  Daardoor wordt de kans op schade uiterst geminimaliseerd.

 
Het circuit ligt in een groene en zeer bosrijke omgeving en is zeer goed bereikbaar.  Reims is 70 km verwijderd en de afstand vanuit Brussel bedraagt ongeveer 275 km.  Voor uw verplaatsing vanuit Brussel rekent u best op een rijtijd van een drietal uurtjes. 
 
BPF biedt zijn leden deze trackday aan voor de prijs van 220 € p.p. (1 wagen, 1 piloot, 1 lunch),  40 € (1 extra deelnemer, 1 extra lunch) en 20 € voor de bijkomende deelnemer die ook deze wagen zal besturen.

Coaching 20 € / 30 minuten ter plaatse te bespreken en te betalen. 
 
Belgian Porsche Friends kijkt er alvast naar uit om u (opnieuw) op circuit te mogen ontmoeten voor een dag vol ongebreideld rijplezier!

Voorwaarden:

 • Helm voor bestuurder én passagier is verplicht!! 
 • De organisatie van deze trackday ligt in handen van SPEED 141. Een eventuele deelname gebeurt onder volledige décharge en op eigen risico. De organisatie valt buiten de verantwoordelijkheid van BPF.  
 • Minstens één trekhaak is verplicht - liefst 2
Inschrijvingsprocedure:
 • U vult het inschrijvingsformulier online in. 
 • Wij bevestigen ontvangst van uw inschrijvingsformulier, reserveren uw plaats en vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van BPF. 
 • Na ontvangst van het voorschot krijgt u een melding dat uw deelname bevestigd is. Na ontvangst van de totale som krijgt u de bevestiging dat uw deelname volledig in orde is. 
 • Indien het voorschot of de betaling niet binnen de 8 dagen werkdagen wordt ontvangen, krijgt u een bericht dat uw reservatie of inschrijving wordt geannuleerd. Gelieve er rekening mee te houden dat een banktransfer tot 2 werkdagen kan duren! 
 • Niet-leden betalen een toeslag. Deze som wordt terugbetaald binnen de maand na datum van het deelgenomen evenement indien men lid wordt. 
 • Door uw inschrijving bevestigt u dat de piloot en de copiloot het document “Afstand van verhaal” voor de start van het event gaan ondertekenen en aan de organisatie gaan overhandigen. 
 • Door uw inschrijving aanvaardt u de annuleringsvoorwaarden van BPF. 

Annuleringsvoorwaarden:
 • Indien BPF bij annulering dient in te staan voor een vervanger, wordt er steeds 30% van de volledige deelnameprijs als administratie kost weerhouden, met een minimum van 50 EUR. 
 • De mogelijke annuleringskosten en wijzigingskosten die door derden worden aangerekend zijn ten laste van de deelnemer die annuleert. 
 • Het opgeven van een reden tot annulering leidt niet tot kwijting van deze vergoeding. 
 • Ingeval een evenement van BPF niet kan door gaan en dit wegens omstandigheden buiten de wil van BPF, kan geen enkele compensatie van BPF worden geëist, en dit noch voor directe schade, noch voor enige winstderving of andere indirecte schade. 
 • Indien u zelf voor een vervanger zorgt, breng u BPF daarvan op de hoogte en draagt u ook de wijzigingskosten. Deze vervanging moet door BPF uitdrukkelijk goedgekeurd worden.  

Opmerking:

Indien jullie reeds vroeger naar Ecuyers willen afreizen, kunnen wij u vrijblijvend de volgende hotels aangeven:

Château de Fère
Route de Fismes
02130 Fere-en-Tardenois
France
Tel: (+33) 03 23 82 21 13

Ibis Chateau Thierry
60, Avenue du Général de Gaulle
02400 Essomes sur Marne
France
Tel. (+33) 03 23 83 10 10

Hotel le Moulin Babet
8 rue du Moulin Babet
02650 Mezy-Moulins

France
Tel. (+33) 03 23 71 44 72


Eventuele overnachtingen dienen rechtstreeks bij het hotel geboekt te worden.


Inschrijvingen zijn afgesloten

Gesponsord door


SPEED 141