It's not just the cars, It's the people


5th Anniversary Belgian Porsche Friends

Wanneer: zaterdag 2 februari 2019
Waar: Place to be: Saffelaere

Op 7 december 2013 werd  Belgian Porsche Friends boven de doopvont gehouden.  Het bescheiden clubje van weleer is in de laatste 5 jaar tot de meest dynamische Porsche vereniging van het land uitgegroeid.     
 
In de afgelopen 60 maanden heeft Belgian Porsche Friends ongeveer 150 activiteiten georganiseerd waarop de club duizenden deelnemers mocht verwelkomen. 

260 weken na de oprichting blijft het ledenaantal nog steeds gestaag groeien. 

Tijdens de afgelopen 1.825 dagen werden honderdduizenden kilometers vol rijplezier afgelegd, nieuwe streken ontdekt en culinaire hotspots bezocht.  Daarbij werden hechte vriendschapsbanden gesmeed.  

Het bestuur van BPF is dan ook bijzonder trots op dit 5 jarig jubileum.  Uiteraard was deze mijlpaal in het bestaan van de club niet mogelijk geweest zonder de inzet van talloze vrijwilligers en het vertrouwen en steun van onze leden.  

Redenen genoeg om een stevig feestje te bouwen.  Dat gaan we dan ook doen!

De festiviteiten vinden plaats op zaterdag 2 februari 2019.  Plaats van afspraak is het Kasteel van Saffelaere waar we stipt om 18.30 uur verwacht worden. 

Tijdens de receptie blikken we even terug op de gebeurtenissen van de afgelopen 5 jaar. Nadien staat er een 5-gangen menu op het programma, gevolgd door een spetterend avondfeest.

Daarop mag u het nodige vuurwerk verwachten. Niemand minder dan The Soulbrothers komen het avondfeest opluisteren. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds) Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) het podium daveren. Degene onder ons die nog nooit van de groep gehoord hebben, kunnen hier alvast van een voorproefje genieten: https://www.youtube.com/watch?v=RRR8dGMPoJ8

Het optreden van The Soulbrothers belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Onnodig te vermelden dat de energieken onder ons zich ten volle op de dansvloer gaan kunnen uitleven.

Dankzij de tussenkomst van BPF kost de deelname aan dit spetterend feest slechts € 150,00 per persoon. Hiervoor krijgt u, zoals hierboven vermeld, een receptie met champagne en hapjes, een 5-gangen diner, aangepaste wijnen en andere dranken tot 3 u., feest met DJ én het optreden van de Soulbrothers. Daar bovenop wordt voor alle leden een mooi aandenken voorzien. Niet leden kunnen enkel via een lid inschrijven.

Inschrijven via de website kan tot en met zaterdag 25 januari.

Wij hopen jullie talrijk op onze jubileum te mogen verwelkomen en willen u hierbij ook nog eens hartelijk bedanken voor alle steun die we van u hebben mogen ontvangen. Hopelijk kunnen wij ook in 2019 volop op u rekenen!

Philippe, Peter, Tom, Jos, Luc en Gudrun.

Inschrijvingsprocedure:

  • U vult het inschrijvingsformulier online in. 
  • Wij bevestigen ontvangst van uw inschrijvingsformulier, reserveren uw plaats en vragen het verschuldigde bedrag over te schrijven op de rekening van BPF. 
  • Na ontvangst van het voorschot krijgt u een melding dat uw deelname bevestigd is. Na ontvangst van de totale som krijgt u de bevestiging dat uw deelname volledig in orde is. 
  • Indien het voorschot of de betaling niet binnen de 8 dagen werkdagen wordt ontvangen, krijgt u een bericht dat uw reservatie of inschrijving wordt geannuleerd. Gelieve er rekening mee te houden dat een banktransfer tot 2 werkdagen kan duren! 
  • Door uw inschrijving aanvaardt u de annuleringsvoorwaarden van BPF.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Indien BPF bij annulering dient in te staan voor een vervanger, wordt er steeds 30% van de volledige deelnameprijs als administratie kost weerhouden, met een minimum van 50 EUR. 
  • De mogelijke annuleringskosten en wijzigingskosten die door derden worden aangerekend zijn ten laste van de deelnemer die annuleert. 
  • Het opgeven van een reden tot annulering leidt niet tot kwijting van deze vergoeding. 
  • Ingeval een evenement van BPF niet kan door gaan en dit wegens omstandigheden buiten de wil van BPF, kan geen enkele compensatie van BPF worden geëist, en dit noch voor directe schade, noch voor enige winstderving of andere indirecte schade. 
  • Indien u zelf voor een vervanger zorgt, breng u BPF daarvan op de hoogte en draagt u ook de wijzigingskosten. Deze vervanging moet door BPF uitdrukkelijk goedgekeurd worden.